Kapster Aalter Lotenhulle nancy kapper

Stylingsproducten

Hier vind je een overzicht van al onze stylingsproducten die we gebruiken en verkopen

HYDRATE DETANGLE MIST

Een licht ontwarrende mist, ontwikkeld om het haar te hydrateren en te beschermen tegen structurele beschadiging. Hersteld de vochtbalans en maakt het haar sterker, elastischer en makkelijker in model te brengen. Verrijkt met ons Vegan Complex van kokosnootolie, aloë vera, gehydrolyseerde rijstproteïnen en perenextract.

Producten Nancy's haarateljee kapster Lotenhulle
Producten Nancy's haarateljee kapster Lotenhulle

ULTIMATION POTION

LEVEL 3

 

Een vochinbrengend stylingserum met een lichte textuur, dat het haar verzorgt en hydrateert tijdens het stylen. Vochtbestendige ingrediënten laten krullen tot leven komen, houden kroeshaar onder controle en maken het haar zacht. Voorkomt gespleten punten, beschermt tegen hitte en UV-straling. Verrijkt met ons Vegan Complex van kokosnootolie, aloë vera, gehydrolyseerde rijstproteïnen en perenextract.

LUXE FINISHING CREME

LEVEL 2

 

Een transparante luxueze afwerkingscrème, om het haar een haast onopvallende, licht warrige look te geven. Temt kroes haar, krullen en rebelse lokken. Perfect voor snelle opsteekkapsels en vlechtwerk. Verrijkt met ons Vegan Complex van kokosnootolie, aloë vera, gehydrolyseerde rijstproteïnen en perenextract.

OPTIONS SCULPTING LOTION

LEVEL 5

 

Een flexibele stylinglotion die je haar een soepele en natuurlijke look geeft en laat glanzen. Temt kroeshaar en geeft een glad resultaat na het drogen. Verrijkt met ons Vegan Complex van kokosnootolie, aloë vera, gehydrolyseerde rijstproteïnen en perenextract.

Curls Creme

LEVEL 6

 

Een flexibele stylingcrème die krullen versterkt en kroeshaar temt. Maakt krullen losser en versterkt de natuurlijke beweging en veerkracht. Geeft een natuurlijke glans en grip bij het stylen. Verrijkt met ons Vegan Complex van kokosnootolie, aloë vera, gehydrolyseerde rijstproteïnen en perenextract.

Producten Nancy's haarateljee kapster Lotenhulle
Producten Nancy's haarateljee kapster Lotenhulle

VOLUME FOAM

LEVEL 6

 

Een veelzijdige stylingmousse die het haar steviger, dikker en voller maakt. Geeft stevigheid die makkelijk uitborstelt en waarmee het haar perfect in model gedroogd kan worden.

DONE AND DUSTED

LEVEL 8

 

Een lichte stylingpoeder voor een sterke grip en een matte textuur voor de perfecte styling. De poederdeeltjes creëren volume bij de wortels, maken het haar dikker en voller. Het haar blijft langer in model.

HIGH VOLUME

LEVEL 6

 

Een veelzijdige stylingspray, die voor volume, veerkracht en textuur zorgt. Geeft volume bij de haarwortels voor een vollere look en stoot vocht af.

THERMAL SHIELD

LEVEL 3

 

Een hitte beschermende stylingspray die je haar beschermt tegen extreme temperaturen. Beschermt het haar tijdens het stylen, stoot vocht af, voorkomt een bad hairday en kroeshaar.

DRY ZONE WAX

LEVEL 4

 

Een droge, matte spraywax die voor textuur, grip en stevigheid zorgt. Deze superieure was temt statisch en kroeshaar, perfect voor een nonchalante look.

SHINE MIST

Een lichte conditionerende mist die glans geeft aan het haar, ideaal voor een elegante finish.

Producten Nancy's haarateljee kapster Lotenhulle
Producten Nancy's haarateljee kapster Lotenhulle

FIXATION FINISHING SPRAY

LEVEL 8

 

Een krachtige, watervrije haarspray voor optimale versteviging en haar dat toch werkbaar blijft. Fixeert het haar meteen in model en biedt een blijvende finish zonder het haar droog of breekbaar te maken. Borstelt uit zonder schilfers. Wast uit met shampoo.