Kapster Aalter Lotenhulle nancy kapper

ShampOo en conditioner

Hier vind je een overzicht van al onze shampoo’s en conditioners die we gebruiken en verkopen

NOURISH SHAMPOO & CONDITIONER

Een romige, rijkelijke shampoo en conditioner, ontwikkeld om het haar te voeden en te beschermen tegen kleurvervaging. Conditioneert gekleurd, droog en beschadigd haar om de kleur zo lang mogelijk te behouden. Verrijkt met ons Vegan Complex van kokosnootolie, aloë vera, gehydrolyseerde rijstproteïnen en perenextract.

DANDRUFF CONTROL SHAMPOO Producten Nancy's haarateljee kapster Lotenhulle
Producten Nancy's haarateljee kapster Lotenhulle

HYDRATE SHAMPOO & CONDITIONER

Een vochtinbrengende shampoo en conditioner, ontwikkeld om het haar te hydrateren, zacht te maken en de vochtbalans terug op peil te brengen. Geeft optimale hydratatie aan normaal, uitgedroogd, kroes- en gekleurd haar. Verrijkt met ons Vegan Complex van kokosnootolie, aloë vera, gehydrolyseerde rijstproteïnen en perenextract.

VOLUME SHAMPOO & CONDITIONER

Een lichte, volume gevende shampoo en conditioner, ontwikkeld om het natuurlijk volume te vergoten en het haar glanzender en veerkrachtiger te maken. Verwijdert olieachtige resten doeltreffend en optimaliseert de styling. Verrijkt met ons Vegan Complex van kokosnootolie, aloë vera, gehydrolyseerde rijstproteïnen en perenextract.

Producten Nancy's haarateljee kapster Lotenhulle
Producten Nancy's haarateljee kapster Lotenhulle

DANDRUFF CONTROL SHAMPOO

Een doeltreffende, kalmerende shamoo voor de hoofdhuid die roos, schilfers en jeuk vermindert. De actieve ingrediënten zinkpyrithion en pepermuntextract helpen om roos en andere lichte hoofdhuidproblemen te bestrijden. Verrijkt met ons Vegan Complex van kokosnootolie, aloë vera, gehydrolyseerde rijstproteïnen en perenextract.

BLONDE PLUS SHAMPOO

Een tonifiërende shampoo, ontwikkeld om opvallende gele, gouden en koperkleurige ondertonen te neutraliseren. Geconcentreerde blauwpaarse pigmenten creëren koele, platinazilveren effecten in natuurlijk blond, geblondeerd en grijs haar. Verrijkt met ons Vegan Complex van kokosnootolie, aloë vera, gehydrolyseerde rijstproteïnen en perenextract.

BLONDE SHAMPOO

Een licht tonifiërende shampoo, ontwikkeld om vale gele, gouden of koperkleurige ondertonen zachtjes te tonifiëren. Paarse pigmenten creëren koel, vale gloeden in natuurlijk blond, geblondeerd en grijs haar. Verrijkt met ons Vegan Complex van kokosnootolie, aloë vera, gehydrolyseerde rijstproteïnen en perenextract.

BLONDE CONDITIONER

Een rijke conditioner voor blond haar om het te ontwarren, zacht en glad te maken. Herstelt het haar optimaal en beperkt schade aan de haarschubben van natuurlijk blond, geblondeerd en grijs haar. Verrijkt met ons Vegan Complex van kokosnootolie, aloë vera, gehydrolyseerde rijstproteïnen en perenextract.

Producten Nancy's haarateljee kapster Lotenhulle
Producten Nancy's haarateljee kapster Lotenhulle

STRUCTURE COMPLEX PROTEIN SHAMPOO & CONDITIONDER

Een versterkende shampoo en conditioner met proteïnen, ontwikkeld om beschadigd en broos haar aan te pakken en te herstellen. Beschermt het haar tegen extreme temperaturen, geeft hydraterende extracten af die het haar zacht en handelbaar maken en conditioneren. Het haar voelt zijdezacht aan. Verrijkt met ons Vegan Complex van kokosnootolie, aloë vera, gehydrolyseerde rijstproteïnen en perenextract.

DRY CLEAN SHAMPOO

Een watervrije droogshampoo, ontwikkeld om je haarstijl langer te behouden tussen wasbeurten in. Absorbeert olie en resten uit het haar en van de hoofdhuid. Creëert een lichte textuur en een frisse look. Verrijkt met kaolinepoeder en abrikozenpit.

Producten Nancy's haarateljee kapster Lotenhulle