Kapster Aalter Lotenhulle nancy kapper

haarmaskers

Hier vind je een overzicht van al onze haarmaskers die we gebruiken en verkopen

PLATINUM BLONDE ANTI-YELOLOW TREATMENT 

Een rijke anti-geel verzorging voor blond haar, ontwikkeld om het in 60 seconden te ontwarren, te verzachten en te herstellen. Blauwpaarse pigmenten creëren koele, platinazilveren effecten in natuurlijk blond, geblondeerd of grijs haar. Bevat belangrijke ingrediënten van baobazaad- en indigoblad-extracten. Verrijkt met ons Vegan Complex van kokosnootolie, aloë vera, gehydrolyseerde rijstproteïnen en perenextract.

Producten Nancy's haarateljee kapster Lotenhulle
Producten Nancy's haarateljee kapster Lotenhulle

STRUCTURE COMPLEX NO.3 BOND ENHANCER REPAIR TREATMENT

Een geavanceerde behandeling met bond-building technologie, ontworpen om het haar te herstellen van binnenuit. Maakt chemisch behandeld, droog, boos of beschadigd haar sterk, glanzend en handelbaar en conditioneert het. Bevat belangrijke ingrediënten van watermeloenzaad- en hazelnootzaad- extracten. Verrijkt met ons Vegan Complex van kokosnootolie, aloë vera, gehydrolyseerde rijstproteïnen en perenextract.

ULTIMATE TREATMENT 60 SECOND REPAIR

Een luxueze versterkende verzorging, ontwikkeld om het haar in 60 seconden te verjongen. Maakt de haarstructuur opnieuw veerkrachtig, glanzend en evenwichtig. Maakt ruwe, poreuze haarlokken opnieuw zacht en handelbaar. Bevat belangrijke ingrediënten van baobazaad- en quinoa-extracten. Verrijkt met ons Vegan Complex van kokosnootolie, aloë vera, gehydrolyseerde rijstproteïnen en perenextract.

REPLENDS MOISTURE MASK HYDRATING TREATMENT

Een vochtinbrengend maker, ontwikkeld om het haar opnieuw te hydrateren, te verzaten en te ontwarren. Verzadigt het haar met essentiële bevochtigingsmiddelen en herstelt de vochtbalans. Maakt het haaroppervlak glad voor optimaal zacht en beheersbaar haar. Bevat belangrijke ingrediënten van baobazaad- en vlierbloesextracten. Verrijkt met ons Vegan Complex van kokosnootolie, aloë vera, gehydrolyseerde rijstproteïnen en perenextract.

REPLEND CREME LEAVE-IN MOISTURE

Een fantastische vochtinbrengende crème en dagelijkse verzorging zonder spoelen, ontwikkeld om het haar te verzachten en te beschermen. Ontwart de haarlokken om gespleten punten en beschadiging te verminderen. Maakt het haar glanzend, hydrateert en conditioneert het. Bevat belangrijke ingrediënten van baobazaad- en agaveblad-extracten. Verrijkt met ons Vegan Complex van kokosnootolie, aloë vera, gehyrolyseerde rijstproteïnen en perenextract.

Producten Nancy's haarateljee kapster Lotenhulle